Nederlands

L&D Waterjet, marktleider op het vlak van waterstraalsnijtechnieken

Het grote voordeel van waterstraalsnijden is dat het een koud snijproces is, waarbij praktisch elk materiaal gesneden kan worden. Dit geldt tevens voor reflecterende en gelamineerde materialen. In tegenstelling tot andere snijtechnieken kan bijna elke dikte gesneden worden. Naast voordelen bij de verwerking is waterstraal snijden weinig milieu belastend, daar het hele proces niet meer verbruikt dan water en zand.

Lees meer over waterstraalsnijden

U zult de term 2D ongetwijfeld wel eens hebben horen vallen. De afkorting 2D staat voor tweedimensionaal. Het gaat dus over een tweedimensionale ruimte waarbij er twee soorten bewegingen uitgevoerd kunnen worden: links- en rechtsaf volgens de X-as en voor- en achteruit volgens de Y-as.

Meer informatie Offerte aanvragen

Bekijk alle realisaties Realisaties

Het 3D machine bij L&D is bijzonder in de Benelux vanwege zijn afmetingen. Deze machine kan zowel 2D als 3D snijden in vlakke platen, volumineuze producten en buizen.

Meer informatie Offerte aanvragen

Bekijk alle realisaties Realisaties

Nieuws

NU OOK VOORBOREN IN 3D

De 5-assige waterstraalsnijmachine werd gedurende de kerstperiode omgebouwd en voorzien van een nieuwe nog stabielere snijkop en een 5 assige boorkop...

Lees meer
Industrieterrein 2/3, B-3290 Diest, Belgium Tel: +32 13 53 17 77 Fax: +32 13 53 17 75 E-mail: info@lendwaterjet.be